ANNELISE SUNANDA

Upledger Institute
international association healthcare practitioners

Mijn naam is Annelise Sunanda en in 2010 heb ik mijn roeping ontdekt in Craniosacraal therapie. Het heeft mij en mijn leven op een bijzondere manier veranderd.

 

In het voorjaar van 2010 moest ik helpen bij het verzorgen van een erg ziek paard. Ik vond het vreselijk om het dier zo te zien leiden en niet wetende hoe ik haar helpen moest, legde ik mijn handen op haar flank. Ik voelde het weefsel onder mijn handen bewegen en ik verbond me met haar door mijn hart te openen. Wat er toen gebeurde was een hele bijzonder non-verbale uitwisseling tussen mij en het paard en het paard is uiteindelijk hersteld. Ik wist op dat moment dat ik dit verder moest onderzoeken en datzelfde jaar ontdekte ik Craniosacraal therapie. Drie jaar later ontving ik mijn certificaat van Upledger Institute, een opleidingsinstituut dat wereldwijd bekend staat om haar hoge niveau van training en excellente, innovatieve programma’s.

 

Ik ben van mening dat periodiek toetsen van mijn vaardigheden, samen met een open mind voor nieuwe informatie, onmisbaar is om up-to-date en vloeibaar te blijven in een voortdurend veranderende wereld. Negen jaar na mijn eerste ontmoeting met dat zieke paard, voel ik zo’n verandering plaatsvinden en voel ik dat mijn praktijk een meer holistische/spirituele wending aanneemt. Craniosacraal therapie is een multi-dimensionele manier van genezen (wat betekent dat het op meerdere lagen werkt) en daardoor een perfect medium om het fysieke, emotionele, psychosomatische en spirituele te combineren.

Annelise Sunanda

 

Tijdens een behandeling creëer ik een veilige omgeving; er is geen druk, geen agenda en geen verwachting. Er wordt alleen geluisterd naar jou diepste zielsverlangens (in het hier en nu).

Als het bovenstaande resoneert, neem dan gerust contact met mij op om samen te onderzoeken of Craniosacraal therapie bij je past.

 

Namaste.