TRAINING, CERTIFICATIE EN ARTIKELS

Ga naar de website van Upledger Institute om meer te weten te komen over de intensieve training die Annelise Sunanda heeft ondergaan om haar certificatie te behalen.

www.upledger.com en www.upledger.nl

Nederlandse artikelen en interviews met Annelise Sunanda over Craniosacraal therapie zijn verschenen op:

www.bewustzijnenzo.nl

Om artikelen te lezen die Annelise Sunanda heeft geschreven over het belang en de waarde van Craniosacraal therapie tijdens het oplossen van uw gezondheidsproblemen, ga naar:

www.parvatimagazine.com

 

Een online coherence healing gemeenschap komt bijna dagelijks samen om ons bewustzijn en vibratie te verhogen, waardoor wij bijdragen aan de verhoging van bewustzijn op aarde. Ben je geïnteresseerd en wil je ook een ambassadeur voor verandering en bewustwording worden, neem dan een kijkje op:

www.coherencehealing.love.

De super mooie foto op mijn homepagina (een bloem die in Australië voorkomt) representeert het ontluikende bewustzijn in ons brein en is genomen door Jeff Gerald Photography.
www.jeffgerald.com

 

De video was gemaakt, gemonteerd en geproduceerd door Krisham Singh van Lines Video Production.

www.weddings4all.comEmbracing the World is een liefdadigheidsinstelling dat heel veel goed werk doet over de hele wereld en waar elke contributie (hetzij in geld of natura) ook daadwerkelijk voor 100% ter plaatse wordt besteed. Zie hoe je een bijdrage kunt leveren.

www.embracingtheworld.org

 

Biologische boerderij Veld en Beek voorziet onze omgeving van biologisch, puur en op gras gevoerd vlees en melkproducten, groenten en fruit. Zij respecteren de dieren en behouden het ecosysteem en de Natuur.

http://www.veldenbeek.nl