top of page
IAM Craniosacraal Therapie prijs

Tarieven en paketten

Jouw aandoeningen zijn niet van de ene op de andere dag ontstaan. De kans is groot dat jaren van onbewuste overtuigingen en patronen ervoor hebben gezorgd, dat je nu bent wie je bent, met de klachten die je ervaart. Daarom zou het niet realistisch zijn om naar een therapeut te gaan en te verwachten dat je in slechts één sessie genezen bent of onbewuste patronen kunt veranderen. Hoewel je waarschijnlijk na de eerste sessie veranderingen zult zien, zijn deze veranderingen niet blijvend als je je innerlijke omgeving niet verandert. Als je serieus bent over het veranderen van je lichamelijke en geestelijke toestand en dus over het veranderen van je leven, moet je er 100% voor willen gaan. Echte verandering vindt plaats wanneer je een besluit neemt, ervoor wilt gaan en doorzet.
 
Mijn focus en missie is om blijvende resultaten te leveren, daarom raad ik minimaal 5 tot 6 behandelingen aan om je bewustzijn te verruimen en het proces te beginnen van genezing op alle lagen. Als je echter een acute lichamelijke aandoening hebt die onmiddellijke aandacht nodig heeft, zul je merken dat 3 sessies verlichting en genezing zullen brengen. Als je chronische pijn hebt en/of op een diepere laag jouw patronen en overtuigingen wilt veranderen, is een 10-behandelingen kaart de minimale investering in jezelf en jouw toekomstige geluk.

De meeste confronterende vraag is: hoeveel is jouw gezondheid en geluk je waard en ben je bereid om in jezelf te investeren?

Losse behandelingen zijn €85,- en een behandeling duurt 75 minuten.
Ik begrijp dat een strippenkaart van 10 behandelingen een grote investering is. Daarom biedt ik hierop een flinke korting aan en de mogelijkheid om in twee keer te betalen.

3 Behandelingen

€240

maanden geldig

Commitment #1

5 Behandelingen

€375

6 maanden geldig

Commitment #2

10 Behandelingen

€700

1 jaar geldig

Commitment #3

Graag onderstaand intake formulier invullen en meenemen naar je eerste behandeling.

Nederlandse versie

English version

bottom of page